top of page

Parlofonie & Videofonie

Elektrico heeft een breed gamma! Naast handige Domotica systemen voorzien wij klanten ook van veiligheid en toeganscontrole, waaronder videofonie, parlofonie tot zelfs bekabeling voor uw Camera's. Dankzij het juist beveiligen van een woning weet U perfect wat er allemaal rondom je huis gaande is. Door een goed Parlofonie-systeem weet U probleemloos wie U aan de deur krijgt, zonder dat U daarvoor gevaarlijke situaties moet ondervinden! 

parlofonie_big_edited.jpg

Simpelweg veiliger!

Wat nog veiliger is dan Parlofonie is uiteraard de Videofonie. Bij dit systeem kan U zowel spreken als visueel waarnemen wie er aan Uw deur of poort staat. Hierdoor kan je eender op welk moment van de dag met een veilig gevoel uw bezoekers aan de deur of poort te woord staan zonder dat U zichzelf hierbij in gevaar brengt.

Voor ieder wat wils

Waar heeft u exact nood aan? Wat kan zo een installatie kosten? Of heeft U al gehoord van systeem dat ook connecteerd met uw smartphone? Met deze vragen en veel meer, zal Elektrico jou met de nodige info op weg helpen. 

Niet zeker welk systeem het best voor jou past? Elektrico zal U professioneel te woord staan met het maken van de juiste keuze! 

bottom of page