top of page

Liever Domotica?

Uiteraard voorzien wij woningen van de nodige voorzieningen, maar wil je echt eens iets nieuws en tegelijkertijd slim?

Heeft U al eens nagedacht over Domotica? 

Wat is Domotica en wat kan ik ermee?

Iedereen wil graag modern wonen met de nieuwste snufjes. Steeds meer neemt computer de dagelijkse sleur over van ons waardoor we een meer confortabel leven hebben. Dit is ook het geval bij een woning uitgerust met Domotica.

 

Domotica zorgt ervoor dat U onder meer van op afstand bepaalde handelingen kunt doen, zoals: Lichten aansturen, de temperaturen regelen in uw woning, deuren en ramen openen of sluiten en nog veel meer.

Daarnaast zorgt Domotica er niet alleen voor dat uw gebruiksgemak verhoogt. Dankzij het installeren van domotica kunt U bovendien heel wat besparen op uw energiekosten. Zo bent U in de mogelijkheid om ook op uw wijzigende behoefte in te spelen.

Welke systemen zijn er?

Om een opsomming te maken van diverse systemen die op de markt te vinden zijn vind U hieronder enkelen van de grotere namen:

  • Niko Home control

  • Le Grand My Home UP

  • Teletask

  • Loxone

  • Dobiss

  • Crestron

  • ...

Domotica voor iedereen!

Bent U aan het twijfelen of er in jullie woonst Domotica kan geïnstalleerd worden? Het antwoord is simpel, Ja! 

In werkelijk élke woning, afhankelijk van uw verwachtingen en persoonlijke voorkeuren, heeft U de keuze tussen de eenvoudige, klassieke systemen of de systemen die de hoogst technologische snufjes bevatten.

Elektrico installeert diverse domoticasystemen, zowel in residentiële woningen als in kantoren of bedrijfsgebouwen. 

Bent U nog niet 100% overtuigt maar wil U toch wat meer info? Contacteer ons gerust voor info over de verschillende mogelijkheden.

bottom of page