top of page

Jong en ambitieus! Maar wie zijn wij?

Mijn loopbaan is gestart in 2012 als werknemer met een sterke passie voor Elektriciteit. Ik heb toen voor 3 jaar in een klein zelfstandig bedrijf gewerkt dat voornamelijk huishoudelijke installaties verzorgde, van basic elektriciteit tot ingewikkelde domotica-installaties.

Daarnaast heb ik een ruime 2 jaar aan de 'Haven van Antwerpen' gewerkt als Industrieel elektricien in shiften. Hierdoor versterkte ik ook mijn kennis op Industrieel vlak.

Omdat de intresse voor het vak bleef groeien en ik mijn eigen projecten wou gaan managen heb ik er uiteindelijk dan op het einde van het jaar 2017 voor gekozen om mijn eigen zaak op te richten. 

 

Hierdoor is Elektrico opgericht op 1 januari 2018 als Eenmanszaak. Doordat de zaken zo vlot vordereden en de aanvragen nauwelijks nog te regelen waren in een Eenmansvorm heb ik er in November 2019 voor gekozen om de zaak om te bouwen tot een BV.

 

Ondertussen werken er bij Elektrico BV enkele werknemers en werken we nauw samen met enkele andere zelfstandigen om jullie aanvragen en wensen spoedig te kunnen vervullen. 

website_logo_transparent_background_edited.png

Een professional in Elektriciteit

Bij Elektrico zit u dus goed voor elke elektrische installatie, zowel in de Provintie Antwerpen als omstreken. Ons team bezit dan ook de ervaring in de stiel en dat merkt U: Professionele uitleg, een fantastisch inzicht, een ruime ervaring in het vak en kwalitatieve uitvoering zijn maar enkele van de vele troeven die wij achter de hand hebben.

Wat kan U verwachten

Elektrico doet het totaalpakket. Wij leveren & plaatsen onze producten zelf, dit zowel voor Nieuwbouw als Renovatie. Daarnaast zullen we indien gewenst een keuring regelen en laten uitvoeren zodat alles tot in de puntjes verzorgt is. Wij stemmen onze vakkennis regelmatig af met de keurders, zo blijven we steeds Up to date en staan we nooit voor een voldomme feit. Wij zijn dus steeds op de hoogte van de laatste voorschriften zodat ook Uw elektrische installatie steeds aan de meest recente veiligheidsvoorschriften en normen voldoet.

We kunnen U gerust stellen dat U Hier zeker bent van een goede kwaliteitsgarantie op veiligheid en een uiterst duurzaam resultaat!

Aarzel niet om Uzelf te informeren en neem gerust cotact op met ons!

bottom of page